Incursiuni prin gastronomie
miercuri, 4 octombrie 2023
Praz cu măsline şi roşii.
›
Considerată de unii gastrobloggeri de la noi "mâncare oltenească", prazul cu măsline şi sos de roşii este un preparat răspând...
vineri, 24 iunie 2022
Caponata pas cu pas.
›
Am scris de mai multe ori despre tocăniță siciliană de legume, un aliment sănătos, vegetarian, ușor de făcut și care poate fi consumat cald ...
miercuri, 12 ianuarie 2022
Limbă de viţel cu sos vânătoresc şi cu măsline
›
Limbă de viţel cu sos vânătoresc şi cu măsline. Gătesc de câte ori am ocazia limbă de vită sau de porc în mai multe feluri: în aspic, cu sos...
vineri, 14 mai 2021
Varză a la Cluj
›
Cea mai grozava "varză a la Cluj" am mâncat-o în timpul studenţiei mele din Transilvania, la Tg. Mureș, la restaurantul hotelulu...
marți, 11 mai 2021
Borş de miel moldovenesc
›
În Moldova este utilizat la acrit borșul condimentat cu leuștean, ștevie, lobodă cu adaos de orez sau cartofi. Ingrediente: 1 kg carne de ...
Andiva: diva legumelor
›
Cicoare roşie un hibrid între radichio şi andivă. Printre cele 70 de legume şi fructe cultivate în Belgia incluse în standardele pentru ...
vineri, 7 mai 2021
Drob de miel
›
Ingrediente : organe de miel spălate, curățate 500 g carne de miel tocată 2 legături ceapa verde 1 praz 1 legătură usturoi verde...
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web